Prima reacție a fostului logodnic al lui Avril Lavigne după ce artista a confirmat relația cu Tyga: Am prieteni adevărați care stau cu mine la telefon

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Prima reacție a fostului logodnic al lui Avril Lavigne după ce artista a confirmat relația cu Tyga: Am prieteni adevărați care stau cu mine la telefon/ Instagram
Prima reacție a fostului logodnic al lui Avril Lavigne după ce artista a confirmat relația cu Tyga: Am prieteni adevărați care stau cu mine la telefon/ Instagram

Avril Lavigne și Tyga și-au confirmat relația în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei, Mad Sun. Acum, cunoscutul rocker a avut și prima reacție în legătură cu noul cuplu. 

În timp ce Avril se bucură de fiorii iubirii cu Tyga, Mod Sun trece printr-o perioadă foarte grea. Acesta a avut prima reacție pe contul său de Twitter, unde a dezvăluit că este recunoscător pentru persoanele apropiate care au rămas alături de el și îl ajută să treacă peste această perioadă. 

„Sunt foarte recunoscător pentru că am prieteni adevărați care stau cu mine la telefon timp de două ore”, a scris Mod Sun pe platforma de socializare. „Dacă ai astfel de oameni în viața ta, nu-i lăsa să plece!”, a adăugat artistul. 

Fanii și-au arătat susținerea și i-au transmis cele mai bune gânduri și sfaturi și secțiunea de comentarii: „Ține-ți capul sus! Știm că atunci când ești în ochii publicului, este mult mai greu”/ „Nu cazi într-o gaură întunecată când ai atât de mulți oameni la care să apelezi. Îți trimit numai gânduri bune”.

Postarea cântărețului a venit la doar câteva zile de când Avril Lavigne și-a confirmat relația cu rapperul Tyga. Cei doi au fost surprinși sărutându-se la Săptămâna Modei de la Paris. 

Avril Lavigne și Mod Sun s-au despărțit în urmă cu două săptămâni, după o poveste de dragoste de doi ani. Un apropiat al celor doi a declarat pentru publicația Page Six că el și Avril „s-au despărțit când el a plecat în turneu”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel