Prima portretizare a Reginei Elisabeta a II-a, de la moartea monarhului. Sezonul 5 din The Crown va avea premiera în noiembrie

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
''Indiana Jones egiptean'' anunţă lansarea unui film despre Cleopatra în aceeaşi zi cu o producţie Netflix / Foto: pexels, freestocks.org
''Indiana Jones egiptean'' anunţă lansarea unui film despre Cleopatra în aceeaşi zi cu o producţie Netflix / Foto: pexels, freestocks.org

A cincea serie a dramei produsă de Netflix, intitulată „The Crown”, va fi lansată pe 9 noiembrie.

Data a fost împărtășită în timpul evenimentului global destinat fanilor, „Tudum”, organizat de Netflix, unde au fost prezentate următoarele mari producții ale streamer-ului – printre care o prezentare a celei de-a treia serii Bridgerton și o primă privire la Queen Charlotte: A Bridgerton Story by Shonda Rhimes, un prequel centrat pe Ascensiunea reginei Charlotte la proeminență și putere.

The Crown se va lansa, în mod tradițional, în noiembrie, iar sezonul viitor îi va avea în rolurile principale pe Dominic West în rolul lui Charles și Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, notează The Guardian.

Starul din The Wire West, în vârstă de 52 de ani, preia rolul lui Charles de la Josh O’Connor, în timp ce actrița din The Night Manager Debicki o înlocuiește pe Emma Corrin.

Imelda Staunton va prelua rolul Reginei de la Olivia Colman, în timp ce Jonathan Pryce îl înlocuiește pe Tobias Menzies în rolul Ducelui de Edinburgh, iar Lesley Manville va fi Prințesa Margaret, călcând pe urmele Helenei Bonham Carter.

The Crown era gândit inițial ca un serial de 5 sezoane, dar creatorul și scriitorul show-ului, Peter Morgan, a anunțat extinderea producției cu încă un sezon.

Filmările sezonului 6 erau programate să înceapă, însă au fost amânate după moartea Reginei.

Data de lansare a sezonului 5 a fost doar unul dintre multele anunțuri făcute de Netflix în timpul evenimentului Tudum, fanilor fiindu-le prezentat și un clip din producția Wednesday a lui Tim Burton, care o are în rolul principal pe Jenna Ortega în rolul înfricoșător al tinerei Wednesday Addams.

Regizat de Burton și cu Catherine Zeta-Jones în rolul Morticiei Addams, Luis Guzman în rolul lui Gomez și Isaac Ordonez în rolul lui Pugsley, serialul este centrat pe Wednesday, în vârstă de 16 ani, elevă la Nevermore Academy și urmează să fie lansat în noiembrie.

Fanii au putut vedea, de asemenea, un clip din cea de-a doua serie a serialului fantasy, aclamat de critici, Shadow and Bone, bazat pe cele mai bine vândute romane ale lui Leigh Bardugo.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel