Prima Doamnă a SUA, 8 ore în operaţie! Preşedintele Joe Biden a fost alături de ea în spital

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prima Doamnă a SUA, 8 ore în operaţie! Preşedintele Joe Biden a fost alături de ea în spital
Prima Doamnă a SUA, 8 ore în operaţie! Preşedintele Joe Biden a fost alături de ea în spital

Jill Biden a petrecut mai bine de opt ore în sala de operaţie, timp în care medicii i-au îndepărtat trei leziuni canceroase.

Prima Doamnă a SUA a suferit o intervenţie care a durat, potrivit medicului de la Casa Albă, mai mult de opt ore. În timpul operaţiei, medicii au îndepărtat două leziuni de pe faţă şi o a treia de pe piept.

Preşedintele Joe Biden a însoţit-o pe Jill la centrul medical şi i-a fost aproape pe durata întregii proceduri chirurgicale. Din fericire, intervenţia a fost realizată cu succes, iar Jill Biden este acum în afara oricărui pericol.

În 2008, când Joe Biden, candida pentru funcţia de vicepreşedinte, Prima Doamnă şi-a pierdut mama din cauza cancerului. 

Globurile de Aur 2023, la cel mai scăzut nivel de audienţă din istoria evenimentului

Gala de decernare a Globurilor de Aur, trofee a căror reputaţie a fost afectată în ultimii doi ani de acuzaţiile de rasism, sexism şi corupţie formulate împotriva organizatorilor evenimentului, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), a înregistrat cea mai scăzută audienţă odată cu revenirea sa la televiziune în 2023, potrivit datelor preliminare publicate miercuri de postul american NBC, informează AFP.

Gala din acest an a fost vizionată de 6,3 milioane de telespectatori americani marţi seară, în comparaţie cu cei 18 milioane de telespectatori care au urmărit ceremonia din 2020, înainte ca pandemia de COVID-19 şi scandalurile să afecteze reputaţia acestor premii extrem de populare, întrucât lansează sezonul marilor recompense cinematografice din Statele Unite.

Mult timp considerată gala preferată a vedetelor de la Hollywood, evenimentul din 2021 a avut loc într-un format ce a impus respectarea distanţării sociale din cauza pandemiei de coronavirus şi a fost vizionat de doar 6,9 milioane de telespectatori.

Apoi, Globurile de Aur au fost boicotate de posturile de televiziune şi de vedetele din showbiz în 2022 din cauza scandalurilor ce au vizat HFPA, organizaţia care le decernează şi care nu avea în rândurile sale niciun membru de culoare.

Noile date de audienţă din 2023 consolidează îndoielile legate de viabilitatea acestor trofee. Este vorba despre cea mai scăzută audienţă înregistrată vreodată de postul NBC pentru o gală ce a inclus prezenţa unui covor roşu: doar ediţia din 2008 a Globurilor de Aur, organizată sub forma unei simple conferinţe de presă din cauza unei greve a scenariştilor de la Hollywood, a avut o audienţă mai mică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel