Prietenii "soției" lui Kanye West, îngrijorați de comportamentul ei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, partenera lui Kanye West, a avut o reacție negativă atunci când câțiva dintre prietenii ei și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul ei recent. Conform unei surse apropiate, ea consideră că acești prieteni sunt geloși din cauza rapidului ei succes în lumea celebrităților.

Bianca Censori și Kanye West au fost văzuți pentru prima dată în luna ianuarie a acestui an, iar în ultimele luni, ei s-au făcut remarcați datorită aparițiilor care mai de care mai extravagante. Ba mai mult, cei doi au stârnit numeroase comentarii după ce au fost prinși în ipostaze indecente în Veneția.

O sursă apropiată acesteia a dezvăluit, potrivit Daily Mail, că mai mulți prieteni de-ai ei s-au arătat îngrijorați de comportamentul ei și au încercat să ia legătura cu Bianca, însă ea reacționat dur, spunându-le că ar trebui să renunțe.

„Câțiva prieteni au reușit să ia legătura cu ea, dar nu a fost interesată să vorbească, nu i-a păsat de îngrijorarea lor”, dezvăluit sursa respectivă, adăugând: „Le-a spus să tacă și să-și vadă de viața lor, că sunt doar geloși pe succesul ei”.

Totodată, sursa respectivă a dezvăluit că Bianca este conștientă de atenția pe care o are și îi place foarte mult: „Bianca știe să genereze controverse și adoră să fie muza lui Kanye deoarece asta îi oferă ce și-a dorit mereu - faimă. Prietenii ei au renunțat, e o cauză pierdută!”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

În ultimele săptămâni, cei doi au fost surprinși în ipostaze compromițătoare și bizare. Desculți pe străzile din Italia, ea în haine care o lăsau mai degrabă descoperită, el, acoperit din cap până-n picioare, în posturi indecente pe o barcă în Veneția, toate i-au făcut pe prietenii Biancăi să-și ridice serioase semne de întrebare. Aceștia se tem că solistul vrea să o transforme pe actuala lui parteneră într-o versiune "radicalizată" a lui Kim Kardashian, fosta lui soție.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience