Prietenia dintre Maria Cârneci și Ion Dolănescu: Împărțeam orezul cu lapte

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Maria Cârneci a copilărit cu Ion dolănescu și au avut o relație de prietenie cum rar întâlnești în zilele noastre. Artista a vorbit despre relația dintre ea și cântăreț.

"Am rămas prieteni până la moarte, stăteam la câteva case distanță. Noi am fost 5 copii, am fost cea mai mică, iar din familia lui Dolănescu eu am fost colegă cu cel mai mic frate al lui Constantin. Regretatul, inegalabilul Ion Dolănescu, vecinelul meu avea aceeași vârstă cu fratele meu, deci avea acum 79 de ani.

Nu m-am certat niciodată cu el, și ei au fost copii mulți cu neajunsuri și noi la fel, împărțeam orezul cu lapte. La prima nuntă din alt sat am fost cu Titi (fratele lui Ion Dolănescu), nu erau mașini pe vremea aia, era duminica și ne-am dus pe bicicletă la nuntă, acela era BMW-ul nostru. Avem amintiri multe, jucam pititea, mergeam la gârlă, furam prune, cireșe, adică am avut o copilărie cu foarte multe lipsuri, dar atât de frumoasă.

De câte ori mă duc în satul natal nu-mi propun, nu vreau, dar plâng până la sora mea acasă, de când intru în sat până acolo. Toată copilăria mea e acolo, cu oameni gospodari, cuminți, decenți", a explicat Maria Cârneci, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel