Previziunile Babei Vanga pentru 2023 ȘOCHEAZĂ întreaga OMENIRE

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Previziunile Babei Vanga pentru 2024 ȘOCHEAZĂ întreaga OMENIRE
Previziunile Babei Vanga pentru 2024 ȘOCHEAZĂ întreaga OMENIRE

Mistica bulgăroaică Vangeliya Pandeva Gushterova, cunoscută mai bine sub numele de Baba Vanga, a fost renumită pentru profețiile și prezicerile sale. S-a născut un copil normal, dar la 12 ani a primit primul semn, după ce a fost lovită de furtună și aruncată de aer. De atunci, viața Babei Vanga s-a schimbat radical.

Multe dintre profețiile clarvăzătoarei oarbe din Bulgaria chiar s-au adeverit: dezintegrarea URSS sau criza mondială din 2008 sunt numai câteva exemple. 

Printre aceste profeții se număra și prezicerea sosirii vieții extraterestre pe planeta Pământ de către extratereștrii care ar urma să aibă loc anul acesta.

Potrivit spuselor ei, acești vizitatori extratereștri nu vor fi prietenoși. Într-adevăr, Baba Vanga ar fi prezis că o invazie extraterestră va avea loc în acest an.

Odată cu observarea a patru obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) deasupra spațiului aerian al SUA și al Canadei în această lună, dintre care trei sunt încă neexplicate, speculațiile și teoriile conspirației privind viața extraterestră abundă din nou pe internet și chiar și în presa tradițională.

Predicția invaziei extraterestre a lui Baba Vanga

În contextul în care extratereștrii sunt acum în trend pe internet, mai multe instituții media au raportat că Baba Vanga a prezis că vor invada Pământul în anul 2023.

Când vine vorba de Baba Vanga, sortarea realității de ficțiune este un pic mai dificilă. Mistica bulgăroaică, care a murit în 1996, nu a lăsat niciun fel de scrieri proprii. Astfel, cele mai multe dintre predicțiile ei au fost explicate de surse de mâna a doua. Prin urmare, indiferent dacă cineva crede sau nu în clarviziune și profeție, stabilirea cu exactitate a ceea ce a spus sau nu a spus ea este dificil de făcut.

În ciuda abundenței de profeții false, o serie de mass-media mainstream au raportat una dintre predicțiile misticului, de data aceasta legată de extratereștri. Ea ar fi prezis începutul unei invazii extraterestre în 2023, care va lăsa Pământul "acoperit de întuneric". Milioane de oameni vor muri dacă extratereștrii vor ajunge pe planetă în acest an, a prezis mistica.

Alte predicții

Dacă perspectiva unei invazii extraterestre nu este suficient de înfricoșătoare, Baba Vanga a mai profețit că în 2023 vor avea loc alte câteva evenimente terifiante sau distopice. 

Teste cu arme biologice

Conform previziunilor Baba Vanga pentru 2023, o mare națiune ar fi efectuat teste cu arme biologice pe subiecți umani, ceea ce ar fi dus la moartea a mii de oameni.

Schimbarea orbitei Pământului

Orbita Pământului s-ar schimba în 2023, potrivit unei alte profeții populare, iar un dezastru nuclear global ar putea fi cauza acestei schimbări enorme.

Furtuna solară

Potrivit Babei Vanga, în 2023, Pământul va avea parte de o furtună solară cu consecințe distructive echivalente cu cele ale unor miliarde de bombe nucleare. Aceasta ar putea duce la întreruperi de energie electrică și la întreruperi în comunicații.

Crearea de bebeluși în laborator

Misticul a prezis, de asemenea, apariția copiilor de laborator. Aceasta sugerează că părinții ar putea avea opțiunea de a schimba caracteristicile fizice ale copiilor lor, cum ar fi culoarea părului și a ochilor, înainte ca aceștia să se nască.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel