Previziuni pentru SCORPION. Soarele, în CASA a IV a: E numai bună săptămâna asta

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache, Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

În ceea ce privește intrarea Soarelui în casa a IV a, avem deja acolo Mercur retrograd, așa că dacă vi se strică ceva prin casă, mai bine reparați, este de părere astrologul Daniela Simulescu.

În această zi veți petrece foarte mult timp pe acasă casă sau veți petrece mai mult timp cu familia. Dintr-o dată, sunteți preocupați mai întâi de planul vostru.

Privitor la partea a doua a săptămânii, scorpionii ar putea să se apuce de proiecte legate de casă, dar ținând seama că lucrurile nu au cum să fie controlate așa cum sunt ei obișnuiți întrucât este Mercur Retrograd.

”În primul rând, Marte este în continuare în casa a II a. Cheltuieli, agitație pe plan financiar sau investiții, negocieri sau dorința de a primi mai mulți bani”. 

”E o săptămână bună ca să reluați niște planuri legate de redecorare, amenajări, de făcut nu știu ce contract cu vreun furnizor să faceți prin curte lucruri... e numai bună săptămâna aceasta”, spune astrologul.

Luna plină activează axa 3-9. Multe drumuri și, din păcate multe vor fi făcute degeaba. S-ar putea să faceți de trei ori un drum ca să rezolvați. O să vă frustreze, dar exact acest du-te-vino vă va face să descoperiți lucruri care să vă ajute în întregul proces.

”Bucurați-vă de voi sau de iubire, indiferent în ce forme este ea”, concluzionează astrologul Daniela Simulescu.

Citește și: Marte în Capricorn, ÎNDEMN special pentru zodiile de PĂMÂNT până pe 6 martie

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel