Prețul unei halbe de bere în Londra va ajunge la o valoare amețitoare în doar doi ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
 Berea se bea cu paiul? Lucruri uimitoare despre această băutură / Photo by Pixabay
Berea se bea cu paiul? Lucruri uimitoare despre această băutură / Photo by Pixabay

Halba de bere din Londra ar putea depăși pragul de 10 lire sterline în doar câțiva ani, dacă presiunile și presiunile asupra berăriilor noastre nu sunt reduse cât mai repede posibil, a susținut CAMRA.

Pub-urile realizează o proporție uriașă din vânzări prin bere, ceea ce înseamnă că umila halbă de bere are un rol important în a împiedica consumatorii de alcool să facă ultimele comenzi.

Camilla Weddell, de la Campaign for Real Ale (CAMRA), a explicat că barurile fac aproximativ 90% din banii lor din halbe, în ciuda tuturor costurilor pe care le suportă proprietarii, de la cheltuieli generale la taxe, care îi vor costa aproximativ 54 de penny pentru fiecare 5% de băutură.

CAMRA cere acum guvernului britanic să țină cont de barurile noastre în viitorul buget de primăvară, care va fi anunțat la 15 martie, sau riscă să asiste la mai multe închideri de baruri.

Dna Weddell a declarat pentru LADBible: "Vedeți diferența dintre o bere pe care o puteți cumpăra din supermarket și o bere pe care o puteți cumpăra într-un pub și care este mult mai scumpă. De aici încep să apară toate aceste alte costuri, cum ar fi ratele de afaceri, cum ar fi impozitul pe clădiri, dar pentru întreprinderi, pentru care pub-urile plătesc o sumă disproporționată. Nouă din 10 băuturi vândute într-un pub sunt bere, nu este ca într-un supermarket unde pot vinde bere ca un lider de pierderi, nu este ceea ce le aduce de fapt profitul", potrivit DailyMail.

Campaign for Real Ale este o organizație voluntară independentă de consumatori cu sediul în St Albans, Anglia, care promovează bere reală, cidru și pere și pub-uri și cluburi tradiționale britanice.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel