Preselecții pentru corul Allegretto. Se caută copii talentați

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Corul Allegretto pornește în căutare de copii talentați cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani și-i invită pe cei mici să-și pună în valoare vocea cu un cântecel la alegere.

Sesiunea de preselecții va avea loc la sediul Corului Madrigal și al Cantus Mundi din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11 din București, vineri, 15 septembrie, ora 18:00 și sâmbătă, 16 septembrie, ora 10:00.

Corul Naţional de Copii Allegretto este un nume cu rezonanță atât în România cât și pe marile scene ale lumii încă din 1974. Generații întregi s-au format în mâinile prof. Adriana Codreanu, fondatoarea grupului, alături de Gherasim Radu Chiriță, iar generațiile care vor urma pășesc cu încredere pe scenă alături de tânăra Nicol Rădulescu, fostă membră a grupului care a preluat bagheta de dirijor și-i îndrumă cu răbdare pe copii.         

Istoria ALLEGRETTO, care a susținut aproape 70 de turnee internaționale de-a lungul timpului, trebuie să continue. Copiii au performat pe scene de renume ca Opera Naţională din Atena (Grecia), Scena Teatrului Tognolo (Veneţia) şi Bari (Italia), Studiourile de TV BBC din Anglia, Studiourile TV Naţionale din Maroc, Iordania, Letonia, RAI UNO (Italia), Rusia, Rep. Moldova, Mongolia, Opera Naţională din Varşovia (Polonia), Nancy (Franţa), Istanbul, Izmir şi Antalya (Turcia), Macedonia de Nord, Opera din Odessa (Ucraina), Teatrul Național din Beijing (China) și nu se opresc aici.

Grupul Allegretto este singurul grup muzical de copii din România care a cântat împreună cu Felicia Filip, Mariana Nicolesco, Ştefan Bănică Jr., Michael Jackson, Richard Clayderman sau Toto Cutugno şi cu toţi marii artişti români, în concerte oficiale în ţară şi la emisiuni speciale televizate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel