Preşedintele Sampdoriei, arestat pentru infracţiuni financiare. Ce se întâmplă cu echipa la care joacă Radu Drăguşin

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Preşedintele clubului Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost arestat luni la Milano pentru presupuse infracţiuni financiare care nu implică gruparea din Serie A, scrie La Gazzetta dello Sport.

Sampdoria nu a fost implicată în această afacere, însă este foarte tulburată de vestea venită în săptămâna premergătoare derby-ului local cu Genoa.

Ancheta vizează falimentul a patru companii care îşi desfăşoară activitatea în sectorul hotelier, turism şi cinematografie. Prăbuşirea acestor firme a avut loc în urmă cu patru ani. Ferrero a fost transferat la închisoarea San Vittore din Milano.

În acest caz a fost dispus arest la domiciliu pentru alte cinci persone, printre care fiica lui Ferrero, Vanessa (acuzată că a sustras 740.000 de euro din conturile unei firme) şi un nepot al preşedintele clubului din Genova. Printre cei arestaţi este şi şoferul patronului Sampdoriei.

Sampdoria va a avea alt președinte



Ulterior, presa italiană a anunţat că Ferrero a demisionat de la conducerea clubului după arestarea sa. Omul de afaceri italian a cumpărat Sampdoria în anul 2014.

Unul dintre jucătorii Sampdoriei este şi fundaşul român Radu Drăguşin, împrumutat în acest sezon de la Juventus Torino.

Ion Țiriac surprinde pe toată lumea și vinde turneul de tenis de la Madrid
Echipa are un parcurs modest în acest sezon, fiind pe locul 15 după 16 etape, la cinci puncte de zona retrogradării.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel