Președintele Realului, răspuns brutal: Ronaldo? Din nou? Are 38 de ani

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 12 aug 2022, 11:33 | Categorie: Sport

Cristiano Ronaldo a petrecut nouă sezoane pe Santiago Bernabeu și are cifre uluitoare

Cristiano Ronaldo nu a renunțat la ideea de a juca și în acest sezon în Liga Campionilor. 

Din moment ce Manchester United nu-i poate oferi acest lucru, iar contractul portughezului cu „diavolii roșii” este valabil încă un an, Ronaldo vrea să plece din Old Trafford.

Managerul său, Jorge Mendes, face oferte insistente către cluburile cele mai importante din Liga Campionilor.

Așa că, discret, presa spaniolă a răspândit vestea despre posibila întoarcere a atacantului portughez pe Santiago Bernabeu. Cu toate acestea, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez , a respins cu brutalitate orice posibilitate de transfer mai sus menționat.

”Cristiano Ronaldo? Din nou? Ei bine, are 38 de ani ”, a înlăturat Perez orice speculație mediatică că legenda ”albilor” ar putea reveni la Madris, orașul celor mai fericite momente din cariera sa. Cristiano Ronaldo a petrecut nouă sezoane la Santiago Bernabeu, înregistrând cifre de excepție. Astfel, în cei 9 ani, cât a jucat pe Bernabeu, madrilenii au avut asigurat, în medie, un gol pe meci, înscris de Cristiano Ronaldo: a jucat 435 de jocuri și a marcat 446 de goluri pentru Real!

Ronaldo și Real au câștigat toate trofeele: "Los Blancos" cu portughezul au câștigat Primera de două ori, Liga Campionilor de patru ori, au fost campioni mondiali de cluburi de trei ori... Ca jucător de la Real, Cristiano Ronaldo a câștigat cinci "Baloane de Aur".

Perez îl consideră pe impresionantul atacant portughez o „figură istorică”, dar nu-l vede pe Ronaldo în echipa pe care o creează pentru acest sezon.

Manchester United joacă doar în Europa League în acest sezon. Iar „diavolii roșii” au avut un început dezastruos de sezon. Au fost învinși de Brighton (1-2) pe terenul lor de acasă. Ronaldo a participat (fără succes) în ultimele 37 de minute la o apariție dezamăgitoare a fostei campioane europene.

Până acum, niciunul dintre cluburile participante la Liga Campionilor nu a manifestat un interes mai mare față de Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, iar actuala fereastră de transferuri se apropie rapid de sfârșit.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite