Prenumele pe care îl aveau în comun Kate şi Regina Elisabeta

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 13 sep 2023, 11:59 | Categorie: Știri
 Prenumele pe care îl aveau în comun Kate şi Regina Elisabeta
Prenumele pe care îl aveau în comun Kate şi Regina Elisabeta

Membrii Familiei Regale britanice nu încetează să surprindă. Când crezi că ştii totul despre ei, mai apare ceva nou.

Toată lumea se gândeşte la Catherine, ducesa de Cambridge, ca la Kate, iar regina Elisabeta era adesea denumită „maiestatea sa‟ sau „regina‟. Deşi Kate nu este un membru de sânge al familiei regale, împărtăşeşte asemănări cu mulţi membri ai familiei soţului ei. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care se potriveşte atât de perfect familiei şi, poate, va fi într-o zi o regină excelentă.

Kate are 2 titluri regale mai puţin cunoscute

Majoritatea indivizilor au un nume, un prenume intermediar și un prenume, însă acest lucru nu este valabil în cazul membrilor Familiei Regale. Aceștia deseori dispun de 2-3 nume intermediare și au tendința de a numi copiii lor în onoarea altor membri ai familiei.

Odată cu căsătoria cu Prințul William, Kate Middleton a primit numeroase titluri regale. În trecut, era cunoscută publicului sub numele de "Kate Middleton," dar acum deține titlul de Ducesă de Cambridge. Atunci când vizitează Scoția, Kate poate folosi titlul de Contesă de Strathearn, iar în timpul vizitelor în Irlanda de Nord, este intitulată Lady Carrickfergus.

În timp ce unii monarhi îşi schimbă prenumele complet atunci când preiau tronul, regina a ales să n-o facă atunci când a devenit monarh pe 6 februarie 1952. Ea a fost numită Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi a celorlalte tărâmuri, Regină a Commonwealth-ului (16 state suverane), apărătoare a credinţei.

Care este prenumele care le uneşte

Când vine vorba de nume, există o legătură între Kate şi Regina Elisabeta despre care nu mulţi ştiu. Se pare că au împărtăşit un nume comun. Numele complet al lui Kate dat la naştere este de fapt Catherine Elizabeth Middleton, iar maiestatea sa era Elisabeta Alexandra Mary. Poate Kate a fost destinată să devină membru al Familiei Regale încă din ziua în care s-a născut, iar numele ei poate fi o legătură cu regina Elisabeta care dovedeşte acest lucru.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience