Premierul finlandez a apărut la festivalul rock într-o geacă de piele, pantaloni scurți și cizme

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Premierul finlandez a fost fotografiat la festivalul rock Ruisrock în pantaloni scurți și cizme.

Prim-ministrul finlandez, atrăgătoarea Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a apărut la festivalul rock într-o geacă de piele, blugi scurți și cizme. Desigur, imediat după publicarea fotografiei ei de la acel eveniment, un val de laude s-a creat pe internet pentru „cel mai tare șef de guvern din Europa”.

Organizatorii festivalului Ruisrock de pe insula Ruissalo, în zona orașului Turku din sud-vestul Finlandei, au distribuit pe pagina lor de Instagram o fotografie alb-negru cu premierul Sanna Marin. „O legendă”, a comentat un utilizator, „atât de cool” a adăugat un altul, după cum a raportat Today Times .

”Astăzi este începutul vacanței”

Sanna Marin este cunoscută pentru dragostea ei pentru muzica rock.

Sanna Marin și soțul ei Markus Raikkonen, Instagram

De asemenea, premierul finlandez a confirmat că a mers la festival pe cheltuiala ei și acolo a publicat o fotografie cu ea împreună cu soțul ei Markus Raikkonen . "Vacanța a început astăzi. În drum spre Turku, Finlanda și Ruisrock", a scris ea.

Marin a publicat, de asemenea, câteva videoclipuri scurte cu spectacole ale artiștilor finlandezi. Cu toate acestea, nu sunt informații dacă ea, la fel ca mulți alți participanți la festival, a participat la dansul de pogo sălbatic în fața scenei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel