Premierele cinematografice ale lunii august. Ce filme vor apărea pe marile ecrane în România

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Tima Miroshnichenko)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Tima Miroshnichenko)

În luna august vor fi distribuite în România o serie de filme așteptate de publicul din sălile de cinematograf din toată țara. Unele dintre cele mai așteptate sunt filme de comedie, thriller, animație sau SF. Iată o parte dintre acestea.

Strays

În comedia animată regizată de Josh Greenbaum, Will Ferrell îi dă vocea lui Reggie, un border terrier care se rătăcește în oraș și întâlnește alți câini, printre care un Boston terrier (interpretat de Jamie Foxx), un ciobănesc australian (jucat de Isla Fisher) și un patruped danez (Randall Park), care îl ajută să găsească drumul spre casă, spre stăpânul său, Doug (Will Forte).

„Este un film despre relații nesănătoase, toxice și despre cum le facem față”, a declarat regizorul.

Premieră în România din 18 august.

Blue Beetle

În cea mai recentă poveste a supereroilor de la DC, o subsidiară a Warner Bros, Jaime Reyes (Xolo Maridueña din serialul Cobra Kai) devine gazda unui Cărăbuș, un gadget atipic care se transformă într-o armură de înaltă tehnologie și care îl pune în conflict cu răufăcătorul Carapax (Raoul Max Trujillo).

Premieră în România din 18 august.

Historias para no contar

Producția spaniolă în regia lui Cesc Gay combină mai multe genuri precum comedie și dramă. Filmul prezintă situații în care ne putem regăsi și pe care am prefera să nu le relatăm sau chiar să le uităm definitiv. Întâlniri neașteptate, momente ridicole sau decizii absurde, cinci povești cu o privire acidă și plină de compasiune asupra incapacității de a ne gestiona propriile emoții.

Premieră în România din 25 august.

Retribution

Retribution este un thriller regizat de Nimród Antal. Protagonistul, Matt Turner, interpretat de cunoscutul actor irlandez Liam Neeson, este un om de afaceri american care trăiește în Berlin și care se află într-o cursă contra cronometru pentru a-și salva familia și propria viață. În timp ce își conduce copiii la școală, Matt primește un apel telefonic, o voce misterioasă îl avertizează că vehiculul său este plin de explozibili.

Premieră în România din 25 august.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel