Premiera următorului film din seria Deadpool a fost amânată până în 2025

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Deadpool / Sursa: flickr.com
Deadpool / Sursa: flickr.com

Acesta este și cazul filmului cu supereroi Thuderbolts tot de la Marvel, care alături de Blade, următorul film din seria Deadpool, a fost amânat de către producători.

Walt Disney a amânat joi lansarea filmului "Blade" de la Marvel, un nou episod din seria "Deadpool", studiourile de la Hollywood ajustând programele după încheierea grevei actorilor, care durează de patru luni, anunță Reuters.

Următorul "Deadpool", care era programat să ajungă în cinematografe în luna mai, va debuta acum la sfârșitul lunii iulie, a precizat Disney într-un comunicat. Acest lucru a forțat compania să mute lansarea planificată pentru luna iulie, "Captain America: Brave New World", pentru februarie 2025.

Un alt film cu supereroi Marvel, "Thunderbolts", a fost amânat pentru iulie 2025, iar "Blade" a fost amânat până în noiembrie 2025.

Greva actorilor, care a durat 118 zile, a oprit producția de emisiuni TV și film. După ce miercuri s-a ajuns la un acord de muncă provizoriu, studiourile și actorii au început să lucreze la programe pentru a termina proiectele nefinalizate.

În afara Marvel, Disney a mutat debutul filmului "Mufasa: Regele Leu" pentru decembrie 2024, cu cinci luni mai târziu decât era prevăzut inițial.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience