Premieră pentru Almodovar: Regizează un film în engleză. Cate Blanchett a acceptat să joace în film

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Potrivit revistei americane, Cate Blanchett a acceptat să joace în acest film care se află în etapele iniţiale de dezvoltare.

Actriţa australiană Cate Blanchett va fi una dintre protagonistele primului lungmetraj în limba engleză al cineastului spaniol Pedro Almodovar, intitulat "A Manual for Cleaning Women", şi inspirat din cartea cu acelaşi nume a scriitoarei americane Lucia Berlin, potrivit publicaţiei Variety citată de EFE.

Casa de producţie a lui Blanchett, Dirty Films, va produce viitorul film pentru New Republic Pictures, în colaborare cu El Deseo.

Filmul se inspiră din cartea "A Manual for Cleaning Women", o antologie de povestiri publicată în 2015, care a devenit un fenomen editorial şi a propulsat-o la celebritate pe Lucia Berlin (1936-2004), o autoare puţin cunoscută înainte de publicarea postumă a acestui volum.

Citește și: Filmul Don't Look Up stabileşte un record de vizionări săptămânale pe Netflix


Filmările la viitorul lungmetraj au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

În 2020, Almodóvar a dezvăluit că doreşte să facă un film cu actriţa britanică Tilda Swinton, inspirat din cartea "A Manual for Cleaning Women", după ce ea a fost protagonista primului său scurtmetraj în limba engleză, "The Human Voice", o adaptare a monologului lui Jean Cocteau.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel