Predicția înfricoșătoare din 2024 îi îngrozește pe britanici

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Johannes Plenio/Pexels
Fotografie de la Johannes Plenio/Pexels

Baba Vanga a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare pentru 2024, iar unele dintre ele încep deja să se adeverească - inclusiv condițiile meteo terifiante din Marea Britanie

Previziunile îngrijorătoare ale Babei Vanga pentru anul 2024 îi pun pe britanici pe jar, deoarece par să prindă contur sub ochii noștri.

Clarvăzătoarea bulgară regretată, care a trecut în neființă cu mai bine de un sfert de secol în urmă, continuă să fascineze cu profețiile sale care par să se împlinească în lumea reală. Chiar dacă și-a pierdut vederea încă din copilărie, Baba Vanga a făcut numeroase previziuni surprinzătoare, reușind să atingă subiecte precum atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 și chiar Brexit-ul.

Acum, una dintre predicțiile sale privind o recesiune economică în Marea Britanie s-a concretizat, cu un șocant declin al PIB-ului britanic cu 0,3% în doar trei luni. Și dacă aceasta nu a fost destulă pentru a trezi interesul, o altă premoniție a ei a devenit realitate odată cu vremea nebună de astăzi.

Britanicii au fost treziți brusc de furtuni atât de violente, încât unii au descris experiența ca fiind "ca și cum ar fi explodat o bombă". Cerul nopții a fost luminat de fulgere spectaculoase, în timp ce tunetele au răsunat, zguduiind ferestrele și stârnind teamă.

Deși până acum au fost feriți de evenimente catastrofale, Baba Vanga a făcut o predicție despre un an marcat de condiții meteorologice înfricoșătoare și dezastre naturale. Ea a vorbit despre o schimbare orbitală care, de obicei, se desfășoară pe parcursul mileniilor, ce ar putea avea loc rapid, declanșând haos climatic și o creștere a nivelului de radiații, conform raportului The Mirror.

Met Office și-a intensificat avertizările meteorologice în zone extinse din Marea Britanie după o noapte de furtuni intense și ploi torențiale necruțătoare, iar acestea nu s-au oprit încă. Se prognozează că în această seară vor fi și mai multe furtuni.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel