Povestea incredibilă a Marelui Premiu, câștigat de un fost fotbalist: ”Uitasem biletul pe masă și tocmai ieșeam din magazin”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Un fost fotbalist la Sheffield United, retras acum trei ani din cauza unei accidentări, a povestit cum a câștigat 1 milion de lire sterline la loterie, relatează Mirror.

erry Kennedy, fostul fundaș al lui Sheffield United, și-a pus ghetele în cui din cauza unei accidentări la genunchi, fiind nevoit să se angajeze în construcții.

Acesta a dezvăluit că și-a uitat biletul pe tejghea după ce l-a cumpărat, dar vânzătorul l-a spus să nu plece fără bilet, parcă prevestind norocul: „Ăsta te-ar putea face milionar”.

Filmulețul cu Terry, filmat de un prieten de pe șantier când a aflat că a câștigat milionul, a devenit viral și a fost vizualizat de peste trei milioane de persoane.

Fostul fotbalist a declarat că nu ar fi dorit publicitate, dar nu a mai avut ce să facă după apariția filmărilor.

La conferința de presă din această săptămână, Terry și prietena lui au sărbătorit câștigul cu șampanie.

Terry a povestit că norocul lor a fost total, întrucât cei doi vroiau să cumpere un bilet pentru o altă tragere loto, dar nu s-a putut, așa că s-au reorientat pentru extragerea care urma să fie cu noroc pentru ei.

Terry a verificat dacă a câștigat abia a doua zi după extragere, în timp ce se afla pe șantier.

„Am verificat biletul a doua zi în pauza de masă. Am intrat pe Google și nu mi-a venit să cred că numerele se potriveau.

„Apoi am rugat niște colegi de pe șantier pentru a verifica pe aplicație dacă am câștigat cu adevărat”.

„Am crezut cu adevărat că am câștigat abia când am vorbit la telefon cu persoana de la Loteria Națională, moment care a și fost filmat de un prieten”, mai spune Terry.

”Luna de miere”

Apoi, fostul fotbalist și-a sunat prietena și i-a spus să-și împacheteze lucrurile pentru a pleca în vacanță în Tenerife .

Acum, cei doi plănuiesc un Crăciun discret cu familia înainte de a pleca cu avionul prin lume, scriu cei de la Mirror.

Terry spune că va continua să lucreze în constructii în timpul lunilor de vară și să călătorească iarna, în zone unde clima este mult mai plăcută.

„Nu-mi plac șantierele iarna, așa că plănuiesc să plec și să văd lumea.

„Prietena mea poate lua o pauză de la muncă. Ne-ar plăcea să mergem prin America și Asia de Sud-Est.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel