Povestea de viață a lui Pedro Pascal. Exilul i-a adus succesul

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Pedro Pascal
Pedro Pascal

Pedro Pascal a devenit unul dintre cei mai populari și iubiți actori de la Hollywood dar drumul său spre succes nu ar fi fost posibil fără călătoria chinuitoare a părinților săi din țara natală, Chile.

Actorul din "Last of Us" a apărut în episodul din această săptămână al podcastului "Smartless", unde a povestit în detaliu cum el și familia sa au devenit refugiați politici în anii '70, după ce au fost forțați să fugă de regimul fostului dictator chilian Augusto Pinochet.

Pascal a spus că părinții săi erau "tineri studenți liberali" la acea vreme și că, deși nu erau "revoluționari nici pe departe", vărul primar al mamei sale era "foarte implicat în mișcarea de opoziție împotriva regimului militar".

El a continuat spunând că o victimă a unui schimb de focuri a fost dusă la el acasă pentru ca tatăl său, care făcea rezidențiatul la un spital local, să poată "să-i îngrijească rana". De asemenea, părinții săi au hotărât să ascundă persoana vătămată pentru o vreme.

Pascal, care avea doar patru luni la momentul respectiv a declarat că i s-a spus că persoana care a adus victima la ei acasă a fost apoi "arestată și torturată și a dat și nume".

"Au venit în căutarea părinților mei, așa că apoi părinții mei au trebuit să se ascundă timp de aproximativ șase luni", a spus el, adăugând că părinții săi au găsit în cele din urmă o modalitate de a sări zidul ambasadei Venezuelei din Santiago și de a cere azil.

"Și a funcționat", a adăugat el.

Pascal și familia sa au primit azil în Danemarca înainte de a emigra în Statele Unite. Părinții săi l-au crescut pe el și pe frații săi atât în Texas, cât și în sudul Californiei.

Actorul din "Game of Thrones" își creditează părinții pentru succesul de care se bucură astăzi, un sentiment pe care l-a abordat și în monologul său din "Saturday Night Live" din februarie.

"Fără ei, nu m-aș fi aflat în această țară minunată și cu siguranță nu aș fi stat aici, alături de voi toți, în această seară", a mai spus cunoscutul actor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel