Posada Rock 2024: Overkill, Benediction, Vola, Temic şi Parasite Inc. vin la Câmpulung Muscel

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

În perioada 30 august - 1 septembrie, Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel va găzdui un eveniment muzical de excepție: Festivalul Posada Rock 2024.

Anunțul organizatorilor a fost întâmpinat cu entuziasm de către iubitorii de muzică metal din întreaga țară, iar motivul este evident când aruncăm o privire pe afișul festivalului.

Prima linie a acestui eveniment aduce în fața publicului nume sonore și trupe legendare, care vor electriza atmosfera și vor răscoli sufletele fanilor de metal. Veteranii thrash metalului american, Overkill, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste 40 de ani, vor aduce pe scena festivalului energie debordantă și rafinament muzical. De asemenea, legende ale death metalului britanic, Benediction, vor demonstra de ce sunt considerați unii dintre cei mai reprezentativi și influenți reprezentanți ai genului.

Din Europa, vom avea parte de reprezentanți ai noului val de progressive metal, precum Vola, care au reușit să îmbine ingenios elemente electronice cu metalul progresiv, aducând un suflu nou în peisajul muzical. De asemenea, Temic, un supergrup format din muzicieni cunoscuți ai scenei prog internaționale, va impresiona cu virtuozitatea și inovația sa muzicală.

Nu în ultimul rând, Parasite Inc., promotori ai melodic death metalului german, vor încânta publicul cu un sound modern și energic, plin de intensitate și pasiune pentru muzică.

Dar acesta este doar începutul. Organizatorii promit încă doi headlineri de excepție și alte nume mari care vor completa un lineup demn de un festival de talia Posada Rock.

Festivalul nu se rezumă doar la concerte extraordinare. În cadrul evenimentului, va avea loc și o competiție în care 10 trupe underground vor concura pentru premii consistente, demonstrând că Posada Rock este nu doar un festival, ci și o platformă importantă pentru promovarea noilor talente din scena metalului.

Abonamentele presale pentru cele trei zile de festival sunt deja disponibile la un preț promoțional atrăgător, iar organizatorii avertizează că odată cu anunțarea altor headlineri, prețurile vor crește. Pentru cei care nu vor reuși să își achiziționeze abonamente în avans, vor fi disponibile și bilete la intrare, la prețuri ce vor fi anunțate cu câteva zile înainte de eveniment.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung și beneficiază de sprijinul și recunoașterea Ministerului Culturii, fiind astfel un proiect deosebit de important pentru peisajul cultural și muzical al țării noastre. Astfel, fanii de metal din întreaga țară sunt invitați să se alăture într-un weekend de distracție, muzică și camaraderie la Posada Rock 2024!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel