Polițiștii au urmărit imaginile de pe camera de supraveghere și au rămas mască. ”Ar trebui să se aștepte la aceleași amenzi ca și ceilalți”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Radarul l-a înregistrat pe biciclist având o viteză mai mare cu 30 de kilometri decât limita admisă.

Fotografia cu biciclistul surprins de aparatul radar cu o viteză prea mare a fost publicată de polițiștii din cadrul serviciului de circulație al Departamentului de Poliție Mettmann.

Un radar instalat în Ratingen (districtul Mettmann) din statul federal german Renania de Nord-Westfalia, joi, 14 iulie, a înregistrat un biciclist care rula cu o viteză de 62 de km/h.

Poliția a făcut public înregistrarea de pe radar, specificând că viteza maximă permisă pe porțiunea de drum supravegheată era de 30 de km/h.

Trebuie spus că, pe lângă biciclistul vitezoman, un total de 389 de șoferi au trecut pe lângă Mettmanner Strase în direcția Ratingen în intervalul de timp în care s-a făcut supravegherea, iar 90 dintre aceștia conduceau prea repede.

În comunicatul de presă, poliția nu a spus dacă a fost vreun șofer care a condus mai repede decât biciclistul.

Polițiști germani s-au întrebat, în glumă, dacă nu cumva era un ciclist din Turului Franței, care s-ar fi putut rătăci în cartierul Mettmann.

În orice caz, ”vitezomanul” nu va primi aviz pentru depășirea vitezei deoarece nu s-a putut fi identificat.

Totuși, odată cu descrierea faptei, poliția a emis joi un apel pentru ceilalți participanți la trafic: „Limita de viteză se aplică și bicicliștilor”.

"Cei care încalcă reglementările privind viteza, chiar dacă sunt pe bicicletă, ar trebui să se aștepte la aceleași amenzi ca și ceilalți utilizatori ai drumului, dacă sunt prinși la fața locului de poliție sau audiați ulterior. Biciclistul surprins de camere la Ratingen ar trebui, desigur, să rămână nepedepsit pentru că nu a mai fost văzut niciodată", a declarat poliția într-un comunicat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel