Poliția îl caută pe omul de afaceri Ioan Neculaie. A fost dat în urmărire

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Omul de afaceri Ioan Neculaie este de negăsit. Polițiștii îl caută. 

Omul de afaceri Ioan Neculaie este dat în urmărire naţională de poliţişti, scrie Agerpres. El apare pe site-ul Poliţiei Române la persoane urmărite.

Motivul urmăririi este executarea unei pedepse cu închisoarea.

Judecătoria Braşov l-a condamnat pe omul de afaceri la 2 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, se precizează pe site-ul Poliţiei Române.

În iunie 2018, omul de afaceri Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat

Magistraţii Tribunalului Braşov au dispus în luna iunie 2018, printr-o decizie definitivă, eliberarea condiţionată a omului de afaceri braşovean Ioan Neculaie, în dosarul în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost reţinut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel