Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou
Plouă cu bărbați... Miley Cyrus ȘOCHEAZĂ din nou

"River" este cel de-al doilea single extras de pe cel de-al optulea album de studio al cântăreței, "Endless Summer Vacation", care a fost lansat vineri.

A sosit buletinul meteo... și plouă cu bărbați.

Vineri, Miley Cyrus a lansat un videoclip sexy pentru noul ei single, "River", și este fierbinte! Videoclipul alb-negru - care a fost lansat simultan cu cel de-al optulea album de studio al ei, "Endless Summer Vacation" - o prezintă pe cântăreață dansând în ploaie în timp ce este înconjurată de bărbați fără tricouri.

În timp ce piesa de dans este difuzată, Miley - purtând o rochie mini neagră - se uită seducător la cameră și își arată mișcările de dans sexy. Există flash-uri ale bărbaților fără tricou care dansează, de asemenea, înainte ca bărbatului de 30 de ani să i se alăture un grup de bărbați și să danseze împreună. Dacă asta nu ar fi fost suficient de aburit, se adaugă apoi o mașină de ploaie, cu Miley trecându-și mâna pe trunchiul gol și tonifiat al unui bărbat la un moment dat.

Cântăreața "Flower" a vorbit despre piesă la începutul acestei săptămâni, descriind "River" ca fiind "f---ing nasty".

Miercuri, ea a distribuit pe rețelele de socializare un clip în avanpremieră din specialul ei Disney+ - "Miley Cyrus -- Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)" - în care a vorbit despre inspirația din spatele piesei "River".

"A fost o perioadă din viața mea în care treceam prin foarte multe din punct de vedere emoțional și personal și cred că toate cântecele mele evoluează", a spus Miley. "Ele pot începe ca ceva care a fost o problemă, cum ar fi, se simte ca și cum ar fi un duș de aprilie. Nu se oprește niciodată să plouă. Și apoi a început să plouă ca o ploaie de dragoste".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel