Playboy întrerupe colaborarea cu Mia Khalifa. Ce declarații a făcut despre conflictul dintre Israel și Hamas

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Playboy întrerupe colaborarea cu Mia Khalifa. Ce declarații a făcut despre conflictul dintre Israel și Hamas
Playboy întrerupe colaborarea cu Mia Khalifa. Ce declarații a făcut despre conflictul dintre Israel și Hamas

Playboy a rupt legăturile cu actrița de filme pentru adulți după comentariile sale despre conflictul dintre Hamas și Israel.

Playboy a șters de pe site-ul său conținutul fostei vedete libanezo-americane din industria de divertisment pentru adulți Mia Khalifa, după ce aceasta a făcut declarații controversate de susținere a Hamas după atacul mortal al acestora asupra Israelului.

Compania a emis o declarație, prin care și-a anunțat fanii că Playboy a pus capăt relației cu tânăra de 30 de ani.

"Vă scriem astăzi pentru a vă anunța despre decizia noastră de a pune capăt relației dintre Playboy și Mia Khalifa, inclusiv prin ștergerea canalului Playboy al Miei de pe platforma noastră de creator", se arată în comunicat, potrivit The Messenger News.

Declarația a adăugat că remarcile lui Khalifa au fost "dezgustătoare și reprobabile".

"La Playboy, încurajăm libera exprimare și dezbaterea politică constructivă, dar avem o politică de toleranță zero pentru discursul instigator la ură. Ne așteptăm ca Mia să înțeleagă că vorbele și acțiunile ei au consecințe", a continuat comunicatul.

Aceasta vine după ce Khalifa și-a exprimat sprijinul pentru Palestina, în urma lansării de către Hamas a unei serii de atacuri cu rachete, în timp ce luptătorii au luat cu asalt Israelul.

"Poate cineva să le spună, vă rog, luptătorilor pentru libertate din Palestina să întoarcă telefoanele și să filmeze la orizontală", a spus ea într-o postare via X.

Ea a adăugat într-o alta: "Nu pot să cred că regimul sionist de apartheid este doborât de luptători de gherilă în cămăși Gucci false - biografiile acestor momente ar trebui să reflecte mai bine acest lucru."

Comentariile au stârnit reacții semnificative, atrăgând atenția CEO-ului Red Light Holland, o companie implicată în producerea, cultivarea și vânzarea de ciuperci funcționale și de kituri de cultivare a ciupercilor la domiciliu în America de Nord și Europa.

La începutul acestui an, compania a recrutat-o pe Khalifa în calitate de "consilier", unde a fost însărcinată cu furnizarea de "inițiative strategice cu scop social și de implicare în comunitate".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel