Platforma de socializare X (Fostul Twitter) introduce abonament pentru utilizatori

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captură Youtube
Captură Youtube

Platforma de socializare X, cunoscută sub numele de Twitter înainte de a fi achiziționată de Elon Musk, a început deja să testeze un sistem de acces bazat pe abonament în două țări.

Utilizatorii care doresc să-și înregistreze un cont pe platforma web X, în Noua Zeelandă și Filipine, sunt obligați să achite o taxă anuală de un dolar. Pe lângă costul abonamentului, aceștia trebuie să-și confirme identitatea prin intermediul numărului de telefon.

Compania numeşte noul program „Not A Bot” şi ar trebui să reducă activitatea boţilor, spam-ul şi manipularea din cadrul platformei.

Nici X şi nici Elon Musk nu explică de ce noul program este implementat doar pe versiunea web a platformei şi doar pentru utilizatorii noi.

Este posibil ca, la o dată ulterioară, să aibă loc extinderea programului, iar acesta să fie aplicat aplicaţiilor mobile şi utilizatorilor din alte ţări.

Noul abonament este separat de X Premium, care oferă o bifă în dreptului numelui, funcţie de editare şi postări mai lungi, printre altele.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel