Planurile de licitație pentru Graceland au fost blocate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Planurile de licitație pentru Graceland au fost blocate
Planurile de licitație pentru Graceland au fost blocate

Planurile de vânzare a casei și locului de înmormântare al lui Elvis Presley, Graceland, au fost blocate.

Nepoata lui Elvis, Riley Keough, a contestat viitoarea licitație a proprietății, determinând un judecător din Tennessee să emită un ordin temporar.

Miercuri, un purtător de cuvânt al instanței a confirmat că JoeDae Jenkins, cancelarul comitatului Shelby, a blocat eforturile de a continua cu vânzarea propusă, care fusese programată pentru joi.

"Instanța a clarificat că pretențiile nu aveau nicio valabilitate. Nu va avea loc nicio executare silită", au declarat Graceland și Elvis Presley Enterprises într-un comunicat.

"Graceland va continua să funcționeze așa cum a făcut-o în ultimii 42 de ani, asigurându-se că fanii lui Elvis din întreaga lume se pot bucura de cea mai bună experiență atunci când vizitează casa sa emblematică."

Riley Keough, actuala proprietară a proprietății istorice de 13 acri din Memphis, a catalogat drept "frauduloasă" executarea silită planificată și a intentat un proces pentru a o opri.

Riley a fost numită unic proprietar și administrator al proprietății familiei după moartea mamei sale, Lisa Marie Presley, în 2023.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel