Plajele nu vor fi pregătite pentru 1 Mai. Operatorii de pe litoral dau vina pe ministerul Mediului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Litoralul românesc nu mai este prima opţiune a turiştilor pentru minivacanţa de Sf. Maria / Photo by Life Of Pix
Litoralul românesc nu mai este prima opţiune a turiştilor pentru minivacanţa de Sf. Maria / Photo by Life Of Pix

Plajele românești nu vor fi pregătite anul acesta pentru 1 mai, iar operatorii dau vina pe Apele Române și Ministerul Mediului. 

Situația administrării plajelor rămâne incertă, iar documentația nu a fost încă o finalizată. Acest proces va dura cel puțin doi ani și nu se poate construi nimic.

Noile plaje de pe litoralul românesc nu vor fi pregătite pentru anul acesta, iar operatorii de la malul mării dau vina pe Apele Române și Ministerul Mediului. Operatorii cer prelungirea contractelor de închiriere, iar Ministerul Mediului vrea să facă licitații.

Plajele românești nu vor fi pregătite pentru 1 mai

Situația administrării plajelor rămâne incertă anul acesta, asta pentru că documentația nu a fost încă finalizată în cazul plajelor iar acest proces va dura cel puțin doi ani. Operatorii de pe litoral îmi cer prelungirea contractelor care au expirat anul trecut, potrivit A3.

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile şi starea apei din vis

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului. Iata ce inseamna cand visezi apa.

Apa are legatura cu starea emotionala a celui care o viseaza. Asa cum multi oameni nu-si inteleg prea bine emotiile, apa poate imita emotiile pe care ei le simt sau le reprima.

Apa poate avea atat o semnificatie pozitiva cat si una negativa, iar intelegerea rolului sau te poate ajuta in viata de cu zi.

Apă clara: Este un simbol pozitiv care iti indica faptul ca emotiile tale sunt clare. Daca mai este cineva in vis apa poate indica sentimentele pe care le ai pentru el/ea.

Maronie/murdara: Poate sugera dificultati emotionale. Gandurile pe care le ai influenteaza ceea ce simti legat de o situatie. Incearca sa fii mai pozitiv.

Albastra inchis: Daca culoarea apei este intunecata inseamna ca te confrunti cu emotii puternice aflate in adancul subconstientului tau. Cum te simti in apa dezvaluie cat de confortabil te simti cu adancimea ta emotionala.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel