Pitbull marchează al 4-lea videoclip care a adunat 1 miliard de vizualizări pe YouTube

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Pitbull marchează al 4-lea videoclip care a adunat 1 miliard de vizualizări pe YouTube
Pitbull marchează al 4-lea videoclip care a adunat 1 miliard de vizualizări pe YouTube

Vedeta cubano-americană mai intră o dată în clubul miliardelor de vizualizări cu piesa "Give Me Everything", cu Ne-Yo, Afrojack & Nayer.

Domnul Worldwide a ajuns din nou în clubul miliardelor de vizualizări.

De data aceasta, este vorba despre videoclipul pentru imnul său de club din 2011, "Give Me Everything", cu Ne-Yo, Afrojack și Nayer. Piesa de succes a fost nr. 1 în topul Rhythmic Songs la sfârșitul anului 2011 și a marcat, de asemenea, primul loc 1 în Billboard Hot 100 al lui Pitbull, la șapte ani după debutul său din 2004, "Culo", alături de Lil Jon.

Pit a mai atins de trei ori cifra de 1 miliard de vizualizări pe YouTube: cu "Timber" (cu Ke$ha), "Rain Over Me" (cu Marc Anthony) și "On the Floor" a lui Jennifer Lopez. "Give Me Everything" marchează a doua intrare a lui Ne-Yo și Afrojack în clubul miliardelor de vizualizări și prima a lui Nayer.

Piesa, produsă de Afrojack, se mândrește cu o serie de elemente sonice care definesc era 2011, inclusiv acorduri de pian strălucitoare, sintetizatoare dominante și acorduri dansante. De la lansarea piesei "Give Me Everything", starul pop cubanezo-american s-a menținut ocupat, obținând al doilea loc întâi în topul Hot 100 cu "Timber" și un loc întâi în topul Hot Latin Songs cu "Dame Tu Cosita" alături de El Chombo, Karol G și Cutty Ranks, printre alte realizări în clasamentele Billboard.

Videoclipul piesei, centrat pe petrecere, are apariții ale lui Adrienne Bailon, Miss Haiti 2010 Sarodj Bertin și modelul rus Eva Skaya. În timp ce "Give Me Everything" a fost o piesă cu vibrații bune, a existat o persoană care nu a fost prea încântată de melodie: Lindsay Lohan. Actrița, acum în vârstă de 36 de ani - care a fost menționată în versul "I got it locked up like Lindsay Lohan" - s-a simțit atât de ofensată de acest nume, încât l-a dat în judecată pe Pitbull, dar fără succes.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel