Pique și-a făcut publică relația cu iubita de 23 de ani. Comentariile de la postarea fotbalistului sunt un deliciu: Postul de amantă rămâne liber

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Gerard Piqué, noi declarații după separarea de Shakira: Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea / Facebook
Gerard Piqué, noi declarații după separarea de Shakira: Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea / Facebook

La doar câteva zile după ce Shakira a lansat piesa în care-l ironiza pe fostul ei partener, dar o ataca și pe actuala iubită a acestuia, Gerard Pique a reacționat într-un mod dureros pentru artistă: a postat pe Instagram prima poză de cuplu alături de Clara Chia Marti, studenta de 23 de ani care l-a cucerit.

Până acum, fostul fotbalist al Barcelonei nu a comentat despre relație și nici nu a postat vreo imagine alături de noua femeie din viața lui, chiar dacă fotoreporterii i-au tot pozat împreună de luni bune. Iată că acum, coincidență sau nu, după lansarea piesei Shakirei, acesta a pus pe Instagram un instantaneu de cuplu în care apare cu o privire de îndrăgostit.

Reacțiile nu au întârziat să apară, căci internetul "a luat foc" imediat, iar comentariile din dreptul fotografiei au fost, în mare parte, acide. Nici milioanele de like-uri nu au lipsit.

"Cine a venit să citească toate comentariile?;

"Ce frumoasă e fiica ta";

"Shakira e de o sută de ori mai bună";

"Bucură-te cât durează. Și fiii tăi te văd pe Instagram";

"Cei infideli dau like la poza asta";

"Shakira din Ohio";

"Grație Shakirei îi cunoaștem pe clovn și pe Casio";

"Nimeni nu va fi mai presus de Shakira";

"La vârsta ta, ai fi putut să te maturizezi un pic. Te faci de râs. Ai doi fii pe care i-ai lăsat fără familie pentru un capriciu și nevoia de atenție";

"Karma știe toate adresele";

"Postul de amantă rămâne liber";

"Mai lipsește să meargă în Columbia în luna de miere";

"Ea e fata căreia îi place gemul de căpșuni?" - acestea au fost doar câteva dintre miile de mesaje lăsate de oameni din toată lumea în dreptul selfie-ului. Aceștia s-au legat și de versurile noii piese a Shakirei, dar și de felul în care aceasta ar fi aflat de aventura tatălui copiilor ei. Cântăreața a devenit suspicioasă în ceea ce privește o eventuală aventură a lui Gerard Pique după ce a descoperit că borcanul cu dulceața ei preferată fusese desfăcut. Acest lucru i s-a părut complet bizar, căci doar ea consuma acea dulceață, întrucât nici fotbalistul și nici copiii nu se apropiau de ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel