Pink, întrebată dacă are regrete cu privire la vreo piesă lansată în decursul anilor: Aș vrea să nu fi făcut asta. A fost o greșeală

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Pink a oprit concertul! Motivul te va lăsa cu gura căscată
Pink a oprit concertul! Motivul te va lăsa cu gura căscată

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a făcut o mărturisire neașteptată, dezvăluind care este piesa pe care o detestă.

Întrebată dacă îi pare rău pentru faptul că a scris și interpretat vreo melodie de-a lungul timpului, Pink a fost sinceră.

„Cea mai rea? Vorbesc serios, au fost câteva”, a spus ea, după care a adăugat: „O, așteaptă. Am scos acea melodie pentru Spongebob - We’ve Got Scurvy. Aș vrea să nu fi făcut asta. A fost o greșeală”, a mai spus ea.

În videoclipul lansat pentru această piesă, care a apărut în 2009, Pink este îmbrăcată în pirat. Deși artista nu este încântată de acest single, ea se numără printre cele mai apreciate piese în rândul fanilor Spongebob.

Ce spunea Pink despre relația cu partenerul ei

Pink și Carey au început să se întâlnească în 2001, la un an de când artista a început să se bucure de succes cu albumul ei de debut. Cinci ani mai târziu, în 2006, cei doi s-au căsătorit.

”Noi chiar am crescut împreună!”, a mărturisea Pink în cadrul unui interviu.

”La început, când intri într-o relație, privești persoana respectivă ca pe un întreg univers. Iar o persoană nu poate să fie tot universul tău. Este important să ai propriile pasiuni, să-ți faci prieteni, să-ți faci timp pentru tine”, a mărturisit Pink, continuând: ”Acum așteptăm mai puține lucruri unul de la celălalt, ceea ce ne permite să ne oferim mai multe”, a mai dezvăluit ea.

Artista a vorbit, de asemenea, și despre problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului și recunoaște că au fost la un pas de separare în 2008. Au depășit momentele dificile făcând terapie, dar și datorită faptului că au fost dispuși să ”lucreze” la ei, să facă eforturi ca relația lor să funcționeze.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel