Pink, despre regina muzicii Pop: Madonna nu mă place

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 22 Martie 2023, 17:07 | Categorie: Știri
Pink, despre regina muzicii Pop: Madonna nu mă place
Pink, despre regina muzicii Pop: Madonna nu mă place

Vorbind cu Howard Stern, cântăreața a dezvăluit cât de mult o iubește pe Madonna chiar dacă aceasta n-o suportă.

Poate că Madonna și Linda Perry sunt doi dintre idolii lui P!nk, dar aceasta are ceva de împărțit cu ambele.

Cântăreața de la "Trustfall" a fost prezentă săptămâna aceasta la Howard Stern, unde acesta a pus-o la punct cu privire la relațiile ei cu cele două icoane. Când Stern a întrebat mai întâi câți dintre eroii ei a întâlnit de-a lungul carierei sale, ea a adus-o în discuție în mod special pe Regina muzicii pop, iar Pink a răspuns: "Madonna nu mă place".

"Nu știu de ce. Unii oameni pur și simplu nu mă plac. Nu înțeleg", a spus ea, înainte de a adăuga: "Nu, înțeleg, sunt o persoană polarizantă".

Când Howard a remarcat că și Madonna poate fi destul de polarizantă, Pink a răspuns: "Este, omule, f---, am iubit-o", înainte de a indica un incident din 2003, când crede că totul a mers prost.

"A încercat să mă joace într-un fel de "Regis and Kelly" și nu sunt eu cea potrivită, așa că nu a funcționat", a explicat ea. "Este o poveste atât de prostească și eu o iubesc pe Madonna și o iubesc indiferent de ce se întâmplă, încă o iubesc. A fost o mare sursă de inspirație pentru mine, dar s-a cam răstălmăcit povestea că eram ca un fel de fan-girling și că abia așteptam să o întâlnesc pe Madonna, când, de fapt, ea m-a invitat în cabina ei. Așa că am spus o glumă când Regis m-a scos afară și mi-a zis: "Am auzit că te-ai prăbușit în culise, cum te simți?". Eu am zis: "Credeam că vrea să mă cunoască", a susținut Pink, adăugând că acel schimb de replici pur și simplu "nu a funcționat pentru noi"."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience