Piesa 'Suspicious Minds' a lui Elvis Presley a fost un cover

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Piesa 'Suspicious Minds' a lui Elvis Presley a fost un cover/Facebook
Piesa 'Suspicious Minds' a lui Elvis Presley a fost un cover/Facebook

Melodia "Suspicious Minds" a lui Elvis Presley este suspect de contradictorie. Regele rock'n'roll-ului a interpretat cântecul într-un mod care i-a distrus toată coeziunea. De fapt, versiunea originală uitată a "Suspicious Minds" are mai mult sens decât cover-ul lui Elvis - cel puțin, dintr-un anumit punct de vedere.

La fel ca orice alt cântec al lui Elvis pe care și-l amintește cineva, "Suspicious Minds" a fost un cover. Originalul a fost scris și interpretat de Mark James, un compozitor cunoscut mai ales pentru că a scris "Always on My Mind" și "Hooked on a Feeling". Înregistrarea lui James are multă energie, dar cântecul său este melancolic. Bineînțeles, este melancolică - cântecul este despre o relație care se destramă!

Versiunea lui Elvis pare mai puțin ca un cântec de despărțire și mai mult ca și cum ar fi trebuit să anime o mulțime. Pare aproape prea fericit când o cântă. Se simte ca și cum ar încerca să adauge energie melodiei mai degrabă decât să întruchipeze emoțiile versurilor. Când Elvis cântă "Don't you know" înainte de unele dintre refrene, aproape că pare amețit.

Cu toate acestea, această inconsecvență tonală ar putea fi interpretată într-un alt mod. Poate că melodia lui Elvis vorbește despre o relație care pare bună la exterior, dar care, pe ascuns, este în criză. Poate că interpretarea vocală a Regelui Rock 'n' Roll-ului ar trebui să îl reprezinte pe acesta încercând să salveze aparențele în timp ce lucrurile merg spre sud. Din această perspectivă, forța vocii sale pare mai puțin fericită și mai mult disperată.

Amestecul de emoții al cântecului s-ar putea să fie ceea ce l-a făcut să se conecteze cu atât de mulți oameni. Oricine este familiarizat cu povestea de viață a cântărețului de la "I Want You, I Need You, I Love You" știe că a fost plină de nenorociri, triumfuri, progrese, regrese și contradicții. Astăzi, "Suspicious Minds" este, fără îndoială, cântecul său emblematic și se potrivește perfect pentru un om cu un talent atât de incredibil, care a avut o latură întunecată și a murit tragic de tânăr, potrivit Cheatsheet.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel