Piesa României de la Eurovision 2023, desfiinţată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023
România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023

Televiziunea publică norvegiană a criticat dur piesa României la Eurovision 2023. În cadrul unui show, au fost analizate melodiile de anul acesta, iar cea a lui Theodor Andrei a fost desființată.

Piesa României de la Eurovision 2023, desfiinţată!  D.G.T. (Off and On), melodia trimisă de România la Eurovision 2023, este interpretată de Theodor Andrei, care va cânta în cea de-a doua semifinală. Ca de fiecare dată, specialiștii au comentat alegerile participanților, iar țara noastră nu a primit prea mult credit, scrie Adevărul.

„Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți”, a spus unul dintre specialiţtii televiziunii norvegiene, în timp ce altul a completat: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!”.

„Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens”, a comentat o altă persoană. „La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut” / „România e țara în care #metoo s-a dus să moară” / „Nu putem premia asta, îi dau un punct” / „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor”, au fost alte comentarii despre piesa României de la Eurovision 2023.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel