Piesa "Harap-Alb", în premieră pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret "Căluţul de mare" din Constanța

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)

Copiii și părinții lor sunt așteptați, vineri, la premiera spectacolului "Harap-Alb" la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Căluţul de mare" din Constanța.

O nouă premieră pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret "Căluţul de mare" din Constanţa: "Harap-Alb" după basmul cu acelaşi titlu de Ion Creangă. Vineri, cei mari şi mici sunt aşteptaţi la premiera spectacolului pentru care se repetă, acum, intens.

O viziune modernă a basmului "Harap-Alb" în care este prezentat drumul către maturizare al fiului de crai "cu educaţie aleasă" cu încercările şi temerile prin care trece pentru a ajunge la final, cu Spânul, Păsări-Lăţi-Lungilă, Gerilă, Setilă, Ochilă şi Flămânzilă, dar şi Împărăteasa Roşie şi Împăratul Verde. Un spectacol în care binele învinge răul în regia maestrului Lică Gherghilescu.

"A venit momentul să-l readucem pe Harap-Alb pe scenă într-o formulă uşor modernă. Am muncit foarte mult la acest spectacol. Sunt foarte mulţi, dar unii dintre ei nu sunt încă actori. Sunt studenţii mei din anul II de la clasa de actorie de la Facultatea de Arte. E o îmbinare plăcută şi, sper eu, rezultatul să fie pe măsură", a declarat Lică Gherghilescu, potrivit Rador.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel