Piața transferurilor. Bayern, aproape de un transfer istoric. Arsenal scapă de 11 jucători în această vară

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Victor Osimhen
Victor Osimhen

Este aproape sigur că marele atacant polonez Robert Lewandowski va pleca la Bayern în această vară

Potrivit presei străine, antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a decis să curețe vestiarul înainte de sezonul viitor. Pe lângă câteva întăriri care au ajuns la club, acum a venit rândul plecărilor, iar din unele informații, Arteta nu mai mizează nici măcar pe 11 jucători.

Bernd Leno, Arthur Okonkwo, Hector Bellerin, Nuno Tavares, Nicolas Pepe, Alex Runarsson, Pablo Mari, Ainsley Maitland-Niles, Folarin Balogun, Reiss Nelson și Lucas Torreira ar trebui să părăsească Arsenal, dar nu se știe încă unde își vor continua cariera.

Bayern a găsit un înlocuitor pentru Lewa

Este aproape sigur că genialul atacant polonez Robert Lewandowski va face o mutare în această vară și va pleca de la Bayern, care a început deja vânătoarea pentru înlocuitorul său.

Polonezul ar trebui să-și continue cariera la Barcelona , ​​în timp ce, pe de altă parte, Hasan Salihamidžić, încearcă să aducă un înlocuitor, relatează presa italiană.

Potrivit informațiilor aesteia, Bayern este gata să plătească 120 de milioane de euro pentru o nouă achiziție. Vorbim despre atacantul lui Napoli, Victor Osimhen, care ar avea onoarea de a fi cea mai scumpă semnătură din istoria clubului german.

Bavarezii îl văd pe nigerianul în vârstă de 23 de ani un înlocuitor ideal pentru Robert Lewandowski, care este pe punctul de a pleca de la Allianz Arena în această vară.

Osimhen a impresionat în ultimii doi ani, iar napoletanii nu sunt pregătiți să-l lase să plece pentru o sumă mai mică de 100 de milioane de euro.

Cluburile din Premier League Arsenal, Manchester United și Newcastle United ar fi, de asemenea, interesate de atacantul care mai are trei ani de contract cu Napoli.

Nigerianul a marcat de 24 de ori și a oferit opt ​​pase decisive în 51 de apariții în campionat pentru echipa Napoli.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel