Pharrell Williams a dat startul Săptămânii Modei de la Paris cu o defilare Louis Vuitton la sediul UNESCO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Pharrell Williams a dat startul Săptămânii Modei de la Paris cu o defilare Louis Vuitton la sediul UNESCO/Facebook
Pharrell Williams a dat startul Săptămânii Modei de la Paris cu o defilare Louis Vuitton la sediul UNESCO/Facebook

Pharrell Williams, directorul de creaţie pentru colecţii masculine al casei de modă Louis Vuitton, a deschis marţi Săptămâna Modei de la Paris cu o defilare în aer liber, pe gazon, la sediul UNESCO din capitala franceză, informează Reuters.

Louis Vuitton, cel mai mare brand de lux din lume, renumit pentru modelele cu tablă de șah și gențile de voiaj cu monograme, a adus în prim-plan tema călătoriei în colecția masculină primăvară/vară 2025. Evenimentul a avut loc într-un decor impresionant, dominat de o sculptură reprezentând globul pământesc, șiruri de drapele internaționale și Turnul Eiffel zărindu-se în depărtare.

Modelele au defilat pe iarbă, purtând costume croite cu precizie, jachete bomber lucioase, asortate cu ochelari de soare încrustați cu ștrasuri și broșe colțuroase sub forma unor aripi de avion. Toate acestea s-au desfășurat pe fundalul sonor compus de Pharrell Williams.

Defilarea, organizată de casa de modă deținută de grupul LVMH, a avut loc în fața a 1.500 de spectatori. Atmosfera a fost animată și de entuziasmul fanilor aflați în fața clădirii, care încercau să surprindă sosirea vedetelor. Printre acestea s-au numărat jucătorul de baschet din NBA Victor Wembanyama, actorul Michael Fassbender și starul K-pop Jackson Wang.

Prezentările colecţiilor masculine la Paris, care vor fi urmate de săptămâna Haute Couture, au loc în contextul în care Franţa se pregăteşte să găzduiască Jocurile olimpice de vară, precum şi două runde de alegeri în săptămânile următoare şi care riscă să arunce ţara în haos politic.

La nivel global, brandurile de lux se confruntă cu un apetit redus pentru modă şi accesorii, piaţa din China, esenţială pentru acest sector, reprezentând principala sursă de îngrijorare.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel