Pete Davidson a intrat cu mașina în casa unei adolescente! Ce s-a întâmplat / FOTO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Pete Davidson a intrat cu mașina în casa unei adolescente! Ce s-a întâmplat
Pete Davidson a intrat cu mașina în casa unei adolescente! Ce s-a întâmplat

Pete Davidson și Chase Sui Wonders au speriat de moarte o fată de 16 ani, care se afla singură acasă când mașina lui Pete a intrat cu viteză în casa ei.

Fata citea o carte când Pete a pierdut controlul Mercedes-ului și s-a izbit de casă. Sunetul a fost atât de intens încât fata a crezut că se află în mijlocul unui cutremur... asta potrivit tatălui ei.

Proprietarul casei a declarat pentru TMZ că mașina a lovit casa chiar în afara sufrageriei și a pătruns în peretele exterior. Impactul a fost atât de intens încât o fereastră a ieșit din cadru. Nu știm unde citea fata, dar trebuie să fi fost zguduitor și înfricoșător.

2. -imagine fara descriere- (pete-david1_17752100.jpg)

Ea nu a fost rănită, iar tatăl ei spune că a fost "puțin" traumatizată.  Este posibil ca Pete și Chase să fi amortizat oarecum "lovitura", cerându-i scuze. Este un mod foarte bun de a cunoaște oameni celebri!

Nu este clar cât de mult vor costa reparațiile... un antreprenor va examina pagubele, iar proprietarii așteaptă raportul complet al poliției înainte de a se adresa companiei de asigurări. Evident, compania de asigurări îl va urmări pe Pete pentru a acoperi costurile reparațiilor.

3. -imagine fara descriere- (pete22_27070500.jpg)

Tatăl fetei spune că nu-i poartă pică lui Pete. Nu are de gând să-l dea în judecată și se bucură că toată lumea este bine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel