O petrecere într-un club s-a terminat cu amenzi din partea polițiștilor

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Peste 100 de persoane, amendate după ce au petrecut într-un club din comuna Amărăşti.

Peste 100 de persoane au fost amendate după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost surprinse de autorităţi petrecând într-un club din comuna Amărăşti, între acestea fiind şi patru care nu ar fi trebuit să părăsească domiciliul întrucât se aflau în carantină, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, descinderea în localitatea vâlceană a fost realizată de poliţiştii din Suteşti şi Drăgăşani, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători de la SAS Vâlcea, în cadrul unei ample acţiuni de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă în judeţ în contextul pandemic actual. Potrivit legislaţiei în vigoare, activitatea în cluburi, baruri şi discoteci este interzisă în această perioadă.

Polițiștii au verificat 115 persoane



"Începând cu ora 00,00, poliţiştii au descins în incinta unui club din comuna Amărăşti, unde au întrerupt activitatea acestuia, care era în plină desfăşurare, contrar legislaţiei în vigoare, fiind legitimate 115 persoane, constatându-se şi faptul că patru dintre acestea nu respectau măsura carantinării la domiciliu. Persoanele identificate în incinta clubului şi operatorul economic, care nu a respectat măsura referitoare la suspendarea temporară a activităţii, au fost sancţionaţi conform legislaţiei în vigoare", se arată în informarea de presă trimisă de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Valoarea sancţiunilor date de poliţişti după acţiunea din noaptea de sâmbătă spre duminică este de circa 130.000 de lei, pe lângă cele 116 sancţiuni aplicate celor care petreceau în clubul din Amărăşti fiind date şi amenzi pentru încălcarea regimului rutier. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel