Pep Guardiola, pozitiv la Covid-19. Manchester City are 21 de infectări

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Man City a fost lovită de o epidemie de Covid: 21 de membri ai echipei și a stafului fiind depistați pozitiv.

Pep Guardiola a fost anunțat  pozitiv.

Din acest număr, 14 sunt angajați și șapte sunt jucători din prima echipă.

Manchester City a fost lovită de o epidemie de Covid, 21 de membrii ai echipei și a stafului fiind depistați pozitiv. Pep Guardiola a fost anunțat ca pozitiv cu o zi înainte de meciul din FA Cup, cu Swindon Town, de vineri seara.

Managerul lui City a înregistrat un test pozitiv marți, împreună cu asistentul Juanma Lillo. Amândoi se izolează acum, împreună cu o serie de alte cazuri pozitive în cadrul bulei primei echipe.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, va rata meciul din Cupa Angliei cu Swindon Town de vineri seară, după ce clubul a fost afectat de o epidemie uriașă de coronavirus.

21 de membri ai primei echipe de la City sunt izolați, Guardiola și asistentul Juanma Lillo fiind printre membrii personalului care au fost testați pozitiv și sunt în izolare.

Șapte jucători de la prima echipă sunt, de asemenea, izolați, dar meciul lor din Cupa Angliei se va desfășura în continuare conform planului.

Un comunicat al lui Manchester City a precizat: "Pep Guardiola va rata deplasarea de mâine seară în Cupa FA la Swindon Town după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Antrenorul asistent Rodolfo Borrell se va ocupa de echipă cu ocazia deplasării la Swindon.

După victoria lui Man City cu 2-1 împotriva lui Arsenal, în ziua de Anul Nou, Guardiola a folosit interviul de după meci pentru a dezvălui că clubul a fost afectat de cazuri de coronavirus în perioada sărbătorilor.

„Am avut multe cazuri de Covid și accidentări. În această perioadă, astăzi, am fost incredibil de obosiți. Arsenal a fost mai bună astăzi, dar așa e fotbalul".

Citește și: Novak Djokovic depune plângere împotriva expulzării sale din Australia

Prima manșă a semifinalei din Carabao Cup, dintre Liverpool și Arsenal, de joi seara, a fost de asemenea amânată din cauza unei epidemii pe Anfield, care a dus la închiderea bazei de pregătire.

Ca și la City, atât managerul cât și asistentul „cormoranilor”, Jurgen Klopp și Pep Ljinders, au fost depistați pozitiv, scrie mediafax.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel