Pearl Jam a pornit la drum pentru turneul mondial Dark Matter

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pearl Jam, facebook / Steve Rose
Foto: Pearl Jam, facebook / Steve Rose

Pearl Jam se întorc pe drumuri pentru un turneu mondial uriaș în acest an.

Trupa lui Eddie Vedder a anunțat planurile pentru turneul de 35 de locații la scurt timp după ce a confirmat că noul lor album "Dark Matter" - cel de-al 12-lea album de studio - va sosi pe 19 aprilie. Turneul 'Dark Matter' va cuprinde nouă țări și va începe pe 4 mai în Vancouver, Canada.

Grupul va pleca în turneu în America de Nord înainte de a se îndrepta spre Europa în luna iunie, cu spectacole la Dublin, Irlanda, pe 22 iunie, și la Manchester, Anglia, pe 25 iunie, înainte de un concert uriaș la Londra, pe 29 iunie.

Apoi se vor îndrepta spre țări precum Germania, Spania și Portugalia, înainte de a se întoarce în SUA și de a încheia turneul cu spectacole în Noua Zeelandă și Australia în noiembrie, turneul urmând să se încheie la Sydney pe 21 noiembrie.

Printre spectacolele de susținere se numără Deep Sea Diver și Glen Hansard în prima și, respectiv, a doua etapă nord-americană, în timp ce Murder Capitol li se va alătura în câteva concerte europene, Richard Ashcroft de la The Verve în Dublin și Londra, iar Pixies se va alătura turneului în Australia și Noua Zeelandă.

Turneul va susține noul album al trupei, "Dark Matter", pe care liderul Vedder l-a descris ca fiind "cea mai bună lucrare" a trupei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel