Paula Seling rupe tăcerea despre divorț: Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu!

radiodcnews Team | Dată: 05 ian 2023, 14:43 | Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Paula Seling
Foto: Instagram Paula Seling

Paula Seling a spus tot adevărul despre divorț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Radu Bucura.

După 17 ani de căsnicie, Paula Seling și Radu Bucura au decis să divorțeze în mare secret, decizia lor luând prin surprindere pe toată lumea. Odată cu vestea, Paula Seling a dezvăluit că își dorește să-și canalizeze toată energia pe evenimentele profesionale din perioada următoare.

De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura

Celebra cântăreață a recunoscut că cei doi sunt pe drumuri separate încă din primăvara anului trecut, iar Paula Seling consideră "un eșec faptul că s-a ajuns aici". Cu toate acestea, susține că "toate lucrurile au un rost pe lume".

"Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă.

Cred că nu trebuie să întrebi de ce.

Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine și am încercat să restabilesc echilibrul de care aveam și am deosebită nevoie, pentru a funcționa la parametri buni. 

Vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie.

Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie. Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora", a povestit Paula Seling, pentru Viva.

Mai mult, artista a precizat că ambii păstrează o relație normală, iar fiica lor, Elena, pe care au adoptat-o în urmă cu șase ani și pe care au făcut-o publică abia acum, se va bucura de prezența și dragostea lor în continuare.

"Nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături și este tatăl fetiței noastre de aproape șase ani", a subliniat Paula Seling, completând că "relațiile între noi sunt foarte OK. Comunicăm și colaborăm în creșterea Elenei. Asta contează cel mai mult și suntem implicați, pe deplin, în viitorul fetiței noastre. Aceste goluri nu se pot înlocui, poți doar să mergi mai departe și să cauți soluții noi la probleme noi"

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite