Paul Stanley (Kiss) s-a temut că "moare" în timpul unui episod de probleme de sănătate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Paul Stanley (Kiss) s-a temut că "moare" în timpul unui episod de probleme de sănătate/Captura Youtube
Paul Stanley (Kiss) s-a temut că "moare" în timpul unui episod de probleme de sănătate/Captura Youtube

Starul de la KISS, Paul Stanley, s-a îngrijorat că "era momentul său" în timpul recentului său episod de probleme de sănătate.

 

Muzicianul în vârstă de 71 de ani a fost recent afectat de gripă, ceea ce a determinat legendele glam rock cu piesa "Rock and Roll All Nite" să anuleze trei concerte în ultima etapă a turneului lor mondial "End of the Road", ultimul spectacol având loc la Madison Square Garden din New York, în acest weekend.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri înaintea recentului concert din Indianapolis, Paul a reflectat asupra gravității bolii sale.

El a spus: "Am făcut spectacole cu coaste rupte, am făcut spectacole cu o febră de 102 grade. Mă întrebam dacă a venit timpul să mor"

Spectacolele au fost anulate la Ottawa, Toronto și Knoxville pe 21, 22 și 24 noiembrie și nu este probabil să fie reprogramate.

Anterior, el a scris pe X (anterior Twitter): "Am făcut tot posibilul să ajung pe scenă și să fac parte din incredibila celebrare de 2 ore și jumătate pe care am planificat-o, dar această gripă a făcut imposibilă prezența mea."

"Eu, alături de Gene, Tommy și Eric, nu am putea fi mai dezamăgiți și transmitem cele mai sincere scuze."

Trupa, care îi mai include pe Gene Simmons, 74 de ani, Tommy Thayer, 63 de ani, și Eric Singer, 65 de ani, ar putea totuși să lucreze la alte proiecte legate de KISS după turneul lor final.

Simmons a declarat pentru 519 Magazine: "Acest turneu este finalul drumului pentru trupă, nu pentru brand. KISS este un univers propriu - filme, produse de merchandising, poate chiar Broadway. Trupa se va încheia, dar experiența KISS... este nemuritoare"

Și este deschis la ideea ca grupul "Detroit Rock City" să transmită "ștafeta" și să permită unor talente mai tinere să continue sub numele trupei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel