Paul McCartney - „Paul Is Live (Beatles Forever Hits)” 1993, la Radio DCNews

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, seria Midnight Live Concerts continuă pe Radio DC NEWS cu Paul McCartney - „Paul Is Live (Beatles Forever Hits)” 1993.

Concertul va fi difuzat pe Radio DC NEWS sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 23:59. Rămâneţi alături de noi! 

Sir James Paul McCartney, cântăreț și compozitor, s-a remarcat inițial ca membru component al formației The Beatles. A scris și muzică de film, astfel că în 2002 a fost nominalizat la Premiile Oscar, Grammy și Golden Globe pentru muzica originală la pelicula Vanilla Sky.

McCartney este menționat în The Guinness Book Of Records ca fiind compozitorul cu cel mai mare succes din istoria muzicii. El a înregistrat 29 de single-uri clasate pe locul întâi în clasamentele din Statele Unite, dintre care 20 interpretate de The Beatles, iar restul interpretate fie de formația Wings sau de el ca artist solo. Paul McCartney a produs și coprodus nu mai puțin de 50 de piese de top 10 – mai multe decât oricare alt producător – și este recunoscut și ca pianist, chitarist, toboșar și, bineînțeles, ca interpret. Piesele scrise împreună cu John Lennon rămân și astăzi printre cele mai bune din muzica pop și rock. De altfel, cele mai cunoscute cântece ale formației The Beatles au fost scrise de Paul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel