Patti LaBelle face aluzie la o viitoare colaborare muzicală cu prietena ei Cardi B

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Patti LaBelle a sugerat că ar putea colabora cu Cardi B.

Vedeta soul, în vârstă de 80 de ani, a lucrat anterior cu creatoarea hitului "WAP", în vârstă de 31 de ani, la un promo pentru frișca alcoolică Whipshots a lui Cardi și la plăcintele Good Life ale lui Patti. Acum, Patti ar fi dornică să intre în studio pentru o colaborare muzicală.

Vorbind pentru "Entertainment Tonight", ea a glumit: "Nu am mai scos un album de 20 de ani, așa că lucrez la asta acum. Ar trebui să iasă la sfârșitul acestui an și se numește 8065. Am 80 de ani și 65 de ani în showbiz. Așa că așa se va numi proiectul și așa se numește turneul meu: 8065!"

Întrebată dacă ar putea face echipă cu buna ei prietenă Cardi, Patti a răspuns: "De ce nu? Este ca și cum ar fi una dintre noile mele cele mai bune prietene. Să știu că îi place Patti LaBelle este minunat. E ca și cum ar fi noua mea prietenă."

Interpreta hitului "I Like It" a anunțat recent că își va lua liber pentru restul anului.

Cardi a scris pe rețelele de socializare: "Oricum, NU există niciun album în acest an, nu-mi pasă, mă relaxez anul acesta... Voi lansa doar piesele la care m-am angajat deja și apoi mă voi bucura de vară și de călătorii."

Vedeta muzicală a insistat recent că întotdeauna își pune cariera mai presus de copiii ei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel