Patru zodii sunt vizate de Luna Nouă în Săgetător

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Daniela Simulescu / Foto emisiune
Daniela Simulescu / Foto emisiune

Evenimentul marcant al acestui sfârșit de noiembrie este Luna Nouă în Săgetător.

Pe 24 noiembrie, ora 00.57, (ora României), are loc Luna Nouă în Săgetător, fenomen astrologic care vine cu vibrația unui nou început.

„Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare - energia conștientă, Luna - emoțiile, Mercur - planul mental, Venus - plăcerea și esteticul) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară”, a spus, pentru DCNews, astrologul Daniela Simulescu.

„Încrederea nu este acel sentiment că putem pur și simplu, ci este acea senzație care ne rămâne după ce am ieșit dintr-o situație complicată. În basme, eroul pornește la drum cu mult aplomb. Dar, pe drum, întâlnește tot felul de provocări menite să îl facă să învețe cu adevărat ce este încrederea. Da, câteodată, o clipă de inconștiență, luată drept încredere, ne poate schimba viața”, a subliniat Daniela Simulescu.

Cei care vor resimți mai serios acest eveniment sunt cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel