Patru SEMNE care îți pot aduce NOROC

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Patru SEMNE care îți pot aduce NOROC / Photo by Sudipta Mondal
Patru SEMNE care îți pot aduce NOROC / Photo by Sudipta Mondal

Trebuie să îți canalizezi mintea pe direcția bună. ”O să imi meargă bine astăzi, deci trebuie să fiu optimist” sau: ”Ceva se va întâmpla, deci trebuie multă atenția și vigilență”. Ambele situații schimbă comportamentul individului, astfel că lucrurile iau întorsături neașteptate. 

Ploaia

Pentru străbunicii noștri, ploaia spăla păcatele, aducea belșug, înviora zilele. Deci, dacă afară toarnă cu găleata sau plouă mocănește înainte de a porni la drum, indiferent de destinație, înseamnă că, ieșind în stradă sub parada de stropi, totul se împrospătează, se curăță. Și, chiar dacă ploaia aduce și un plus de aglomerație, la sfârșitul drumului se va afla și răsplata. În ultimă instanță, totul pare logic: mai multă grijă, un plus de concentrare și rezultatul va fi altul, cu siguranță mai bun.

Bat clopotele

Dacă în momentul în care începeți să faceți ceva se aud clopotele, înseamnă că forțele supreme vă vor însoți, veghind ca succesul să nu vă ocolească. De altfel, dintotdeauna clopotele sună dimineața, marcând, astfel, începutul altei zile, una plină de speranță. Iar interpretarea unei coincidențe în favoarea sa este o chestiune specifică omului.

Monedă

În general, banii sunt asociați cu succesul. Prin urmare, dacă se întâmplă să găsiți o monedă cu fața în sus se spune că ziua va fi cu noroc. Dar, moneda nu trebuie ridicată cu mâna goală. Se poate folosi un șervețel, o batistă, orice, de fapt.

Piele de șarpe

Dacă aduce noroc e greu de spus, dar orice piele de șarpe nu se găsește la orice pas. Poate de aceea se spune că echivalează cu succesul. Oricum, șerpii se pitesc în cele mai ascunse locuri, iar dacă o persoană are suficientă încăpățânare și curaj să ajungă acolo, cu siguranță va reuși în tot ce-și va propune.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel