Pasionaţii de motociclism, aşteptaţi la Sibiu Bike Show

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Motocicleta. Foto: Pexels.com
Motocicleta. Foto: Pexels.com

Motociclete inedite, unele construite de la zero, la Sibiu Bike Show.

Pasionaţii de motociclism şi nu numai sunt invitaţi începând de duminică, 14 mai, la centrul comercial de lângă Gara din Sibiu, la o expoziţie inedită, Sibiu Bike Show la Promenada Mall, unde pot fi văzute mai multe motociclete personalizate, dar şi clasice, unele fiind construite de la zero, au anunţat organizatorii.

Vernisajul Sibiu Bike Show de la Promenada Mall are loc duminică, ora 17,00. La vernisaj vor fi prezenţi printre alţii, doi pasionaţi de motociclete: Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tatttoo Expo, şi Andy Fazekas, unul din organizatorii Red Bull Romaniacs.

Sibiu Bike Show Promenada Mall are loc în avanpremiera Transilvania Tattoo Expo, convenţia internaţională de tatuaje de la Sibiu, ajunsă la ediţia a 11-a, la care sunt aşteptaţi artişti de pe trei continente.

"Motociclismul este un fenomen complex care pentru mulţi devine un mod de viaţă. La eveniment vor fi expuse motociclete unice, construite de la zero sau restaurate, customizate, transformate şi accesorizate de oameni pasionaţi, entuziaşti, fanatici dedicaţi armăsarilor din oţel, care au reuşit prin multă muncă, perseverenţă şi pasiune dusă la extrem, să reînvie din mormane de fier vechi motociclete clasice care au scris istoria la vremea lor sau să transforme motociclete de serie în adevărate bijuterii pe două roţi sau chiar să construiască de la zero motocicleta visată", a declarat artistul Ovidiu Popârţan.

Vizitatorii au ocazia nu doar să afle povestea motocicletelor expuse, dar şi să voteze motocicleta favorite pe pagina de Facebook a evenimentului. Premierea va avea loc la Transilvania Tattoo Expo, care va avea loc în zilele de 26, 27 şi 28 mai la Sala Thalia.

La Transilvania Tattoo Expo o să fie prezent şi Heiko din Germania, artistul tatuator care va prezenta la Sala Thalia uimitorul său turneu mondial, care a însemnat o călătorie de 952 de zile pe motocicletă. Heiko este aşteptat la Sibiu cu motocicleta cu care a călătorit în jurul lumii.

Transilvania Tattoo Expo este prima convenţie internaţionale de tatuaje din România, care, în 26 mai, revine cu prima ediţie de după pandemie. În premieră, ediţia din acest an va fi promovată pe Netflix, de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, care va fi prezent la Sibiu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel