Paris Hilton plânge de 2 zile! Cel mai loial prieten al ei a murit

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Paris Hilton plânge de 2 zile! Cel mai loial prieten al ei a murit
Paris Hilton plânge de 2 zile! Cel mai loial prieten al ei a murit

Harajuku Bitch, iubitul cățeluș al lui Paris Hilton, a murit luni, la vârsta de 23 de ani.

"Astăzi, inima mi se frânge când îmi iau rămas bun de la prețioasa mea chihuahua, Harajuku Bitch. Timp de 23 de ani incredibili, mi-a umplut viața cu atât de multă dragoste, loialitate și momente de neuitat.", a scris alături de un carusel de fotografii cu ea și cu puii ei de cățeluși.

"A trăit o viață lungă, frumoasă și iconică, înconjurată de iubire până la ultimul ei somn liniștit. Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o simt acum. A fost mai mult decât un animal de companie; a fost o familie pentru mine, o prietenă loială care a fost mereu alături de mine în toate peripețiile pe care viața mi le-a adus în cale"

Alumna din "The Simple Life" a împărtășit că Harajuku Bitch a fost întotdeauna acolo "luminând chiar și cele mai întunecate zile".

"Odihnește-te în pace, draga mea", a încheiat Paris. "Îți mulțumesc pentru că mi-ai binecuvântat viața cu dragostea ta necondiționată. Vei fi pentru totdeauna îngerașul meu, vei fi pentru totdeauna regretat și iubit pentru totdeauna.  Poate că te-ai dus fizic, dar amprenta lăbuțelor tale în viața mea nu se va șterge niciodată. Odihnește-te ușor, prietene dulce, știind că vei fi prețuit și că îți va fi dor de tine mereu. Te iubesc și îmi lipsești pentru totdeauna #TheOG Queen.  #RIP", a încheiat Paris Hilton mesajul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel