Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Paris Hilton declară că noul ei album are de toate / Facebook
Paris Hilton declară că noul ei album are de toate / Facebook

Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio al său „are de toate”.

Moștenitoarea miliardară a lanțului hotelier, în vârstă de 43 de ani, a debutat cu 15 single-uri și, recent, piesa sa „Stars are Blind” a fost inclusă în coloana sonoră a popularului film „Promising Young Woman” al lui Emerald Fennell. Acum, artista este pregătită să lanseze o continuare a albumului său eponim din 2006, afirmând că acesta va cuprinde o varietate de stiluri muzicale, de la pop la balade, și va transmite un mesaj „foarte important” despre pericolele faimei și ale vanității.

Într-un interviu acordat revistei Flaunt, Paris a dezvăluit detalii despre viitorul său album, programat pentru lansare în toamnă: „Albumul este diversificat. Sunt pasionată de muzica pop și simt că trebuie să o reînvigorez, așa că mă dedic acestui scop.”

Paris a menționat că pe disc vor fi incluse „pop bops” și cântece inspirate din autobiografia sa „Paris: The Memoir”.

În plus, artista a subliniat că albumul va conține și balade emoționante, deoarece „Sia este regina acestui gen”.

De asemenea, pe album se va regăsi o versiune actualizată a piesei „Stars Are Blind” intitulată „Paris Version”, iar o altă piesă se va numi „Fame Won't Love You”.

Paris, care are un fiu în vârstă de 15 luni, Phoenix, și o fiică în vârstă de cinci luni, London, ambii născuți prin mame surogat, alături de soțul ei, antreprenorul Carter Reum, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre mesajul profund al piesei:

„Este un mesaj extrem de important, pentru că nu doresc ca nimeni, mai ales copiii mei, să-și pună atât de multa valoare de sine în lucruri precum faima sau frumusețea. Văd acum dragostea într-un mod complet diferit față de cum o vedeam înainte. În trecut, am trecut prin multe traume și dureri și am construit un zid atât de înalt în jurul inimii mele încât nu lăsam pe nimeni să intre. Abia când am fost cu soțul meu m-am simțit atât de în siguranță încât el a făcut ca acele ziduri să se prăbușească. Acum, cu băiețelul meu și cu fetița mea, simt această dragoste pe care nu am mai simțit-o niciodată.”

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel