Părinții lui Amy Winehouse fac dezvăluiri șocante din jurnalele cântăreței

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Regretata Amy Winehouse
Regretata Amy Winehouse

Pentru a comemora 40 de ani de la nașterea regretatei artiste britanice, familia ei a făcut publice fragmente din jurnalele sale, în care aceasta reflectează asupra caracterului, iubirii și muzicii sale

Vocea cântăreței britanice s-a stins la 23 iulie 2011, când a fost găsită decedată în apartamentul ei din Londra, la vârsta de 27 de ani. Amy consumase de cinci ori mai mult alcool decât este permis pentru a conduce în Marea Britanie, arată El Pais.

Viața cântăreței a fost plină de succese pe plan muzica dar a fost marcată și de abuzul de droguri și alcool și de boli precum bulimia. Părinții ei, Mitch și Janis, au decis să împărtășească fragmente din jurnalele fiicei lor în cotidianul britanic The Telegraph, în căutarea unei mai bune înțelegeri a ceea ce era Amy și ca modalitate de a omagia pe aceasta.

Jurnalele ei o prezintă pe Amy ca pe adolescentă conștientă că ieșea în evidență mereu și că îi plăcea acest lucru. "Sunt fericită să fiu diferită. Nu e ca și cum aș vrea să fiu ca toți ceilalți. Îmi place să am propriul meu stil. Îmi place să fiu gălăgioasă și să vorbesc cu oamenii. Pur și simplu așa sunt eu", a scris ea în caietele sale.

"Încă de la început, ne-am dat seama că școala probabil nu o va satisface niciodată, mărturisește mama artistei. 'Mă plictisesc', repeta ea adesea. În schimb, spun ei, fiica lor devora filme, romane, poezie și muzică de la o vârstă fragedă. "Putea să recite versuri și să cânte melodii după ce le auzea, poate o dată sau de două ori. În casa bunicii sale, Cynthia era înconjurată de jazz: de la Frank Sinatra la Ella Fitzgerald", își amintesc ei astăzi.

Mărturisirile artistei pe plan emoțional

Ca orice jurnal de adolescent, paginile scrise de Amy erau, de asemenea, presărate cu reflecții despre dragoste. "Uneori mă întreb dacă există cineva, un tip acolo care să fie la fel de nebun ca mine. Un tip drăguț, cu părul negru, care poartă ochelari de citit și este un adevărat băiat indie? Piercing-urile sunt opționale, de preferință cu accent scoțian sau irlandez!", era definiția sa pentru iubitul ideal.

Deși se iubeau foarte mult, relația ei obsesivă cu Blake Fielder-Civil a fost plină de abuz de alcool și droguri și de probleme cu legea. Blake se afla în închisoare, ispășind o pedeapsă de 32 de luni pentru jaf armat când a aflat că Amy murise, în 2011. Amy a mai avut o scurtă relație de patru luni cu regizorul Reg Traviss, care s-a încheiat după ce s-a aflat despre o posibilă infidelitate a lui Traviss cu fosta sa parteneră.

"Îmi urăsc temperamentul. Uneori mă roade atât de mult încât devin violentă cu oamenii pe care îi iubesc. Oricât de mult aș spune 'îmi pare rău', este ceva ce ei nu pot uita niciodată", mărturisește Winehouse în jurnalul său.

Parcurgerea jurnalelor fiicei lor nu a fost o sarcină ușoară pentru Mitch și Janis, care recunosc în The Telegraph teama lor de a găsi "prea mult chin sau suferință" în vreunul dintre aceste caiete și admit că încă nu înțeleg multe lucruri despre artistă. "Nu știm cu siguranță dacă scrisul a devenit sau nu un fel de terapie pentru Amy, dar cu siguranță a fost un proces creativ la care s-a întors mereu și mereu în perioadele ei cele mai fericite, precum și în cele mai întunecate momente de dependență", explică ei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel